................................................................ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Διαχρονικό και επίκαιρο σκίτσο

Διαχρονικό και επίκαιρο σκίτσο

Μετάφραση // Translate

Αληθινές ιστορίες

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Ξουλίδου: Μου έδωσαν 3 εκατ. για να ψηφίσω για Πρόεδρο

 Ο Παναγιώτης Μελάς, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Πρόεδρο...σύμφωνα με γαλάζιο στέλεχος...


Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε πως στέλεχος της ΝΔ της πρότεινε 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας» προσθέτοντας ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ της έγινε πρόταση με την οποία θα «έλυνε το οικονομικό της πρόβλημα», είπε η Σταυρούλα Ξουλίδου, μιλώντας στο Blue Sky, και πρόσθεσε: «Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια».
Επιπλέον η Σταυρούλα Ξουλίδου δήλωσε πως το εν λόγω στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς, επίσης βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει «δωροδοκηθεί» για την εκλογή του Πρόεδρου. Άμεσα στην εκπομπή παρενέβη ο Παναγιώτης Μελάς ο οποίος έκανε λόγο για «αισχρότητες, ψέματα και κακοήθειες». «Λέω λοιπόν στην κα. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», τόνισε.
«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;» ρώτησε. «Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω», απάντησε η Σταυρούλα Ξουλίδου.
Στην σημείο αυτό παρενέβη και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξε η βουλευτής του κόμματός του. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά» ανέφερε, σημειώνοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.
«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου, ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία» είπε ο Πάνος Καμμένος και κάλεσε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα.

_________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου